Aktuellt

Klangbad ljudbad återhämtning Mona Lundgren stresshantering Perstorp

KLANGBADEN ÄR INSTÄLLDA! MEN LYSSNA GÄRNA PÅ MITT INSPELADE KLANGBAD

P.g.a. riskerna med coronapandemin så har jag tagit beslutet att ställa in alla klangbad. Jag kommer att bjuda in till nya klangbad så snart läget tillåter.

JAG BJUDER PÅ ETT INSPELAT KLANGBAD

Under tiden ni väntar så får ni gärna ta del av min ljudfil med ett inspelat klangbad på cirka 30 minuter (inkl kort kroppsskanning). Den kan förhoppningsvis ge er en skön och avslappnande stund och ett skönt avbräck från vardagsstressen. Klicka på länken nedan så kommer ni till sidan där den finns. För bästa upplevelse rekommenderar jag att ni använder hörlurar när ni lyssnar och att ni ligger ner, gärna med en skön filt eller täcke på er. Det är naturligtvis helt ok att dela länken. På så sätt kan flera få en skön djupavslappning i dessa stressande tider.

Klicka på länken för att komma till sidan med ljudfilen: http://monalundgren.se/klangbad/

Jag fortsätter med stresscoachning och att ge klangmassage så länge läget tillåter, då dessa behandlingar är individuella och det sker minimalt med fysisk kontakt. Naturligtvis under förutsättning att både jag och mina kunder är friska. Jag håller minst två timmars paus mellan varje samtal och klangmassage och kan på så sätt vädra ut och rengöra ordentligt mellan kunderna.

Ta hand om er ❤️
Mona 🙏🦋

Läs mer om klangbad här

Till sidan med information om öppettider, priser och bokning

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ Facebook och Instagram

MINA SENASTE INLÄGG PÅ FACEBOOK

DET VÄRMER I HJÄRTAT när mina kunder är nöjda med behandlingen jag gett dem ❤️🙏.

Jag fortsätter ta emot kunder för stresscoachning och klangmassage så länge läget tillåter, då dessa behandlingar är individuella och det sker minimalt med fysisk kontakt. Naturligtvis under förutsättning att både jag och mina kunder är friska. Jag håller minst två timmars paus mellan varje samtal och klangmassage och kan på så sätt vädra ut och rengöra ordentligt mellan sessionerna.

Varmt välkommen till mitt lugna rum 🦋
Mona 🌸Här har jag just fått en mycket avslappnande och behaglig klangmassage av Mona Lundgren som driver sitt eget företag "Mona Lundgren Klangmassage & Stresshantering" i hennes fina lokal i Perstorp. Hennes klangskålsmassage är godkänd som skattefri friskvårdsförmån. Tack Mona, för en väldigt behövlig klangskålsmassage!🙏😀🌺
... Se meraSe mindre

Gå in på Facebook

Tips 5. Stresshantering för en hållbar vardag!

Att göra om dina ”måsten” till ”vill” ger oftast en positiv känsla som i sin tur ger dig energi!

Gör om dina ”måsten” till ”vill” genom att ge en förklaring till varför du gör det. (Har du ingen förklaring ska du kanske inte heller göra det.)

· Jag vill motionera för jag mår så mycket bättre efteråt.
· Jag vill gå på mötet för det ger mig mer information.
· Jag vill städa för då blir det fint och det luktar gott i rummen.
· Jag vill gå på föräldramötet i skolan för det är viktigt för mig att mitt barn har det bra.
· Jag vill gå upp på morgonen för det betyder att jag lever.

Jag delar löpande med mig av korta videotips på enkla verktyg och övningar. Det svåra är att komma ihåg att göra övningarna, men ju mer du övar ju mer hjärnvila och återhämtning får du och desto lättare blir det att komma ihåg dem.

Lycka till med att öva för ett stresståligare liv 🦋

Varma hälsningar
Mona 🌸

#medvetennärvaro #återhämtning #hjärnvila #stresshantering #självsnäll #stresstålig #stresscoachning #enhållbarvardag
... Se meraSe mindre

Gå in på Facebook

KLARAR DU UTMANINGEN?
Tips 3. Ge dig själv hjärnvila i vardagen- övningar under minuten.

Sluta skrolla, sätt på ljudet på videon, lyssna och bara ”vila i nuet” i 60 sekunder.

Att stanna upp en kort stund och bara vara ”här och nu” är ett enkelt sätt att ge dig själv en stunds viktig hjärnvila ❤️ men kan vara ack så svårt att göra då en minut kan kännas som en evighet för många. Klarar du det?

Trevlig helg 🦋
Mona

#medvetennärvaro #mindfulness #återhämtning #hjärnvila #stresshantering #självsnäll #stresstålig #utmaning
... Se meraSe mindre

Gå in på Facebook

TIPS 2. Ge dig själv viktig hjärnvila i vardagen - övningar under minuten!

Utnyttja tillfällena då mikropauser erbjuds dig, då får du viktig hjärnvila och återhämtning i vardagen. Och får du hjärnvila blir du också stresståligare. Bara goda effekter alltså!

Jag delar löpande med mig av korta videotips på enkla mindfulnessövningar. Det svåra är att komma ihåg att göra övningarna, men ju mer du övar ju mer hjärnvila får du och desto lättare blir det att komma ihåg dem.

Lycka till med att öva för ett stresståligare liv 🦋

Varma hälsningar
Mona 🌸


#medvetennärvaro #mindfulness #återhämtning #hjärnvila #stresshantering #självsnäll #stresstålig
... Se meraSe mindre

Gå in på Facebook