Stresshantering – stresscoachning

Om du aldrig känner dig helt återhämtad är det dags att agera och ta kontroll över din stresshantering.

Om du har hittat hit beror det kanske på att du fått nog av att inte komma någon vart med ditt stressiga liv eller din hälsa, eller kanske är du mitt uppe i en kris som stressar dig och inte vet hur du ska gå vidare. Hur situationen än ser ut just nu så finns det utvägar och alternativ.

Bryt dina mönster – sök stresshjälp

Oavsett om du börjar känna en lätt stress eller är utmattad är det alltid rätt läge att gå in med stresshantering. Stresshjälpen kan bestå av stresscoachning för att få tankar och känslor på rätt spår igen. Djupavslappning och medveten närvaro för att återställa eventuella sömnproblem, få bort ångest och inte minst få ditt liv i balans igen.

Boka ett första samtal

Vill du hitta vägar till återhämtning och få ditt liv i balans?  Kontakta mig för ett rådgivande samtal eller boka en stresscoachning.

Se priser här

Hur går stresscoachningen till?

Oberoende dina stressproblem så arbetar vi tillsammans för att finna lösningar med hjälp av enkla, effektiva och väl beprövade metoder som bidrar till återhämtning och ökad motivation, som i sin tur för ditt liv i en riktning framåt. Och framförallt ger dig förbättrad hälsa och balans i tillvaron igen.

Under samtalen kommer vi bland annat att arbeta med ACT – Acceptance and Commitment Therapy med fokus på stress, andningsteknik och medveten närvaro.

Hur många samtal behövs?

Beroende på ditt stressproblem så varierar antalet sessioner. Vanligtvis har man mellan tre och fem samtal över en period om fem till tio veckor.

Mona Lundgren stresshantering andning stresscoach

Jag arbetar enligt följande grundprinciper:

Varje klient är en jämlike

Jag är din coach, inte din terapeut, och vi är jämlika. Du styr och jag sitter bredvid och vägleder dig. Tillsammans hittar vi lösningarna till dina stressproblem – som alltid för dig i riktningen framåt.

Fokus på framtiden

Vi utgår alltid från nuet och fokuserar på vad du vill åstadkomma i framtiden. Du lär dig att bli uppmärksam på dina unika stressfällor och hur du kan ändra på dessa.

Respekt och omtanke

En öppenhjärtig och fördomsfri inställning är grundpelaren i mitt arbete och i mitt förhållningssätt till mina klienter. Jag möter varje person och situation med respekt, omtanke och vänlighet.

Ge din hjärna en stunds vila

Att lära sig slappna av och ta kontroll över sin andning är ett av de absolut snabbaste sätten för din hjärna att komma i återhämtningsläge.

Klicka på filmen nedan och testa att djupandas med näsan några minuter om dagen och ge din hjärna en välförtjänt vila.

En enkel övning, som inte kräver mycket tid i den hektiska vardagen – andas måste du ju göra i alla fall!

Ge din hjärna en stunds vila.