Aktuellt

Informationen på denna sida kommer inom kort att läggas under rubriken Blogg. Sidan ”Aktuellt” kommer därefter att tas bort.

Stresshantering stresscoachning Perstorp Skåne hos Mona LundgrenHEMSIDAN ÄR UPPDATERAD!
Titta gärna in på den nya sidan om stresscoachning som ger mer detaljerad information om hur jag arbetar tillsammans med mina klienter när det kommer till stresshantering.

.

.

Klangbad ljudbad återhämtning Mona Lundgren stresshantering Perstorp

KLANGBADEN ÄR INSTÄLLDA! MEN LYSSNA GÄRNA PÅ MITT INSPELADE KLANGBAD

P.g.a. riskerna med coronapandemin så har jag tagit beslutet att ställa in alla klangbad. Jag kommer att bjuda in till nya klangbad så snart läget tillåter.

JAG BJUDER PÅ ETT INSPELAT KLANGBAD

Under tiden ni väntar så får ni gärna ta del av min ljudfil med ett inspelat klangbad på cirka 30 minuter (inkl kort kroppsskanning). Den kan förhoppningsvis ge er en skön och avslappnande stund och ett skönt avbräck från vardagsstressen. Klicka på länken nedan så kommer ni till sidan där den finns. För bästa upplevelse rekommenderar jag att ni använder hörlurar när ni lyssnar och att ni ligger ner, gärna med en skön filt eller täcke på er. Det är naturligtvis helt ok att dela länken. På så sätt kan flera få en skön djupavslappning i dessa stressande tider.

Klicka på länken för att komma till sidan med ljudfilen: http://monalundgren.se/klangbad/

Jag fortsätter med stresscoachning och att ge klangmassage så länge läget tillåter, då dessa behandlingar är individuella och det sker minimalt med fysisk kontakt. Naturligtvis under förutsättning att både jag och mina kunder är friska. Jag håller minst två timmars paus mellan varje samtal och klangmassage och kan på så sätt vädra ut och rengöra ordentligt mellan kunderna.

Ta hand om er ❤️
Mona 🙏🦋

 

Läs mer om klangbad här

Till sidan med information om öppettider, priser och bokning

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ Facebook och Instagram