99% av mina klienter upplever avslappning!

När du får en individuell klangmassage på min brits, eller deltar i ett klangbad, så är målet att du ska kommer ner i djup avslappning. Om du kommer till mig för kontinuerlig behandling, så kommer du mest troligt märka att du, för varje gång, hamnar allt snabbare ner i avslappning. Och att avslappningen även blir både djupare och längre. Detta beror bland annat på att din hjärna och kropp lär sig att känna igen tonerna och vibrationerna från klangskålarna, och vet att ”nu är det dags att slappna av”.

Efter att, under alla mina verksamma år, hört mina klienter berätta om deras upplevelser av både klangmassage och klangbad, så vet jag att ovanstående stämmer. För vissa av mina klienter räcker det ibland med att jag slår an klangskålen endast en, eller två gånger, för att de ska försättas i ett avslappnat tillstånd. För andra tar det lite längre tid. Men jag kan, utan att överdriva, säga att 99% av mina kunder kommer ner i någon form av avslappning under en klangmassage eller ett klangbad. Och för varje gång så blir avslappningen djupare och längre.

Vad gör då avslappning för nytta för din hjärna och kropp?

Flera av mina klienter vittnar om både bättre sömn, mer energi och lindrad smärta efter att ha fått regelbunden klangmassage. När din kropp hamnar i djupt avslappnat tillstånd startar nämligen dina inre läkeprocesser, ditt immunförsvar stärks, det löser spänningar i din kropp, blodtrycket sänks och nivåerna av stresshormoner minskar. Djupavslappning frigör även livsviktiga hormoner och signalsubstanser som dopamin, serotonin, oxytocin och endorfiner. Dessa hjälper bland annat kroppen att ta hand om smärta, reducera stresskänslor, ge ökad energi; de ger helt enkelt en må-bra-känsla i kroppen.

När du befinner dig i detta djupt avslappnade tillstånd, då de flesta av dina drygt 600 muskler är avspända, så är din kropp nu redo att ta emot klangskålarnas vibrationer och den inre massage som de för med sig.

Välkommen till mina lugna rum!

Med värme,
Mona