Klangmassage mot spänningar och blockeringar

”Klangmassage lösgör smärtsamma spänningar och blockeringar!”

Din kropp består av cirka 65% vatten, så när jag slår an en klangskål som befinner sig på eller strax utanför din kropp, då sprider sig ljudvågor i kroppen på samma sätt som när du släpper en sten i en damm. Behagliga vibrationer färdas in i kroppen och sprids i koncentriska vågor via dina kroppsvätskor, som i sin tur ger en skonsam massage av dina organ, vävnader, senor, kärl och muskler, och ja, faktiskt ända ner till cellnivå då dina celler består till 80% av vätska.

Om du är fri från blockeringar då sprids ljudvågorna obehindrat genom kroppen. Men våra kroppar har oftast, på grund av diverse skador, sjukdom, trauman, stress eller oro, byggt upp blockeringar och spänningar, som i sin tur kan visa sig som smärta, stelhet och ömhet.

Här kan klangmassage verkligen göra nytta!

Med harmoniska frekvenser och skonsamma vibrationer från klangskålarna, försätter klangmassagen dig i en mental och fysisk avslappning. När du släpper kontrollen över din kropp och alla muskler slappnar av, då kan de djupa vibrationerna från klangskålarna göra maximal nytta – spänningar och blockeringar lösgörs med mindre smärta och stelhet som följd.

Välkommen att boka in din egen unika klangmassageupplevelse!

Med värme,
Mona