Nya tider ligger ute! Välkommen på klangbad i Perstorp – för avslappning deluxe!

”Det var magiskt! Jag blev som hypnotiserad av klangerna och vibrationerna. Efter ett tag kändes min kropp så otroligt tung och avslappnad att jag inte ens kunde röra ett finger.”

Behöver din kropp och hjärna en välgörande vila och djupavslappning? Då är du varmt välkommen att boka en plats på mitt klangbad.

Vi träffas i mina lokaler på Svampvägen 7 i Perstorp där jag spelar på mina klangskålar och gong och du ligger på skönt underlag i lediga kläder. Sessionen tar ca 1 timme (kom gärna 5 minuter innan så att du kan inta din plats i lugn och ro). Efteråt är du välkommen att stanna kvar på eftersnack med kall/varm dryck och lite frukt. Pris: 225 kr. Djupavslappnande klangbad är godkänt som friskvårdsförmån.

Du behöver inte göra något

Här kan du tillåta dig att släppa taget om stress och prestation – stanna upp och låta dig omfamnas av klangbadets rogivande och meditativa toner, samtidigt som de välgörande vibrationerna flödar genom din kropp – och bara vara här och nu.

Du behöver inte ta med dig något

Här finns allt du behöver för att kunna ligga så skönt som möjligt, och du väljer själv vad du vill använda: skön ullyogamatta, ullfäll, extra yogamatta, kudde, filt, knästöd, fotstöd och ögonkudde. Vill du ta med dig något så är du självklart välkommen att göra det. Ha gärna sköna lediga kläder på dig.

Mina öppna klangbad hålls i grupper om fyra personer, med gott om avstånd så att alla får sitt eget ”bara-vara-utrymme”.

Datum för kommande sessioner:

  • Tisdagen den 7 februari kl 18:30 – 19:30
  • Tisdagen den 21 februari kl 18:30 – 19:30


Välkommen till mina lugna rum!

Med värme,
Mona