Klienter berättar

Du hittar kortare citat och kommentarer från klienter under ”Sagt om klangmassage”

Maria Harrysson från Perstorp berättar om hur klangmassage hjälpte henne efter en knäoperation.

”Jag var väldigt spänd i kroppen och kände en inre stress efter min dubbla knäoperation. Det var dags att börja jobba igen och samtidigt hade jag ont lite varstans. Jag använde fortfarande TENS-apparaten som smärtlindring till ett av mina knän…

Marie Gudmundsson från Hässleholm berättar om hur hennes migränanfall minskats sedan hon börjat få klangmassage.

Marie berättar om smärtlindring genom klangmassage

”Jag fick min första klangmassage i slutet av juli 2017. Då hade jag levt med migrän i sju år – tog migränmedicin flera gånger i veckan och sov dåligt.

Anita Jansson från Perstorp känner sig bättre i sina leder sedan hon börjat få klangmassage.

”Jag har sedan många år tillbaka haft problem med artros och förslitningar i mina leder, och har bland annat opererat en höft och en knäled.


Om klangmassage i media

Klangmassage har ett brett och intressant användningsområde. En av mina kollegor i Danmark, Aase Ploug Knudsen berättar om en av sina klienter​: ”Mogens fick en hjärnblödning 2009. Han blev lam i vänster sida och fick svårt att tala. Rösten blev svag, hes och otydlig och andra hade problem att höra vad han sa. Det ändrade sig med klangmassage…” Läs hela artikeln om Mogens, hämtad från danska Hjerneskade foreningens medlemsblad: Hjerneskadet nr 4 December 2017

I Perstorp, Skåne, erbjuder jag avslappning och återhämtning mot stress. Jag kan hjälpa dig med att reducera stress och lindra mentala påfrestningar. Klangmassage och klangbad, gongbad (ljudbad, massage, ljudterapi, klangterapi, sound healing, sound bath, ljudmeditation) kan vara effektiva metoder för att hantera utmattning, spänningar, smärtor i kroppen och stress. Klangmassage kan bidra till avslappning och lindra smärta, inklusive migrän. Klangterapi är en effektiv strategi för att hantera stress. Ljudterapi kan vara till hjälp vid ledvärk, hjärntrötthet, utmattning och utbrändhet. Därutöver kan den vara fördelaktig om du lider av trötthet, sömnproblem, stress och ångest.