Om & hitta hit

Om mig!

Jag heter Mona Lundgren och är Peter Hess®-Klangmassage Praktiker, Stresscoach och Mindfulnessinstruktör. Hos mig kan man boka tid för klangmassage och klangbad (sound healing).

Jag arbetar alltid utifrån ett helhetsperspektiv med målet att mina klienter ska få en förbättrad livskvalitet.

Tel. 0730-445441
e-post: mona@monalundgren.se

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Min bakgrund

Efter 25 år inom kommunikation och marknadsföring så kände jag att min kropp och hjärna behövde ett mer hållbart arbete – utan ständiga deadlines och datorarbete. Jag funderade över vad jag ville göra istället och till slut hittade jag en ny väg som följer mina livsvärderingar. Då jag känner stort intresse och engagemang för mina medmänniskor och för beteendevetenskap, så passade det perfekt att kombinera klangmassage, stresshantering och mindfulness, för att på så sätt kunna hjälpa mina medmänniskor att må bättre på det fysiska, mentala och det emotionella planet.

1998 tog jag mig igenom ett utmattningssyndrom. Jag lärde mig använda verktyg som gjorde mig både mentalt och emotionellt starkare . Sedan dess övar jag ödmjukt på:
– att vara självsnäll
– att leva efter mina livsvärderingar
– att acceptera att även om det inte alltid blir som jag tänkt så kan jag ändå leva ett helt, rikt och meningsfullt liv.

Mina värdeord

  • Omtanke
  • Glädje
  • Tillit

Min mission

”Att genom klangmassage, klangbad och stresshantering bidra till att mina medmänniskor mår bättre fysiskt, mentalt och emotionellt och därigenom också får en ökad livskvalitet.”

Kompetenser

Peter Hess®-Klangmassage Praktiker

2017 utbildade jag mig till Peter Hess® Klangmassage Praktiker (Peter Hess® Sound massage Practitioner) på den auktoriserade Peter Hess® Akademin vid Nordlys Center i Silkeborg, Danmark: www.nordlys.dk​ .

2021 gick jag steg 1 och 2 i Peter Hess utbildningen KliK® Practitioner (sound education). En utbildning som lär ut de holistiska fördelarna med välgörande klanger och vibrationer för barn och ungdomar. Hur jag kan använda mina klangskålar som verktyg för att:

  • främja sensorisk lek; att använda alla sina sinnen för att upptäcka och utforska klangskålarna,
  • främja avkoppling,
  • hjälpa barn att utveckla sin kommunikations- och konfliktlösningsförmåga , kommunicera med eller utan ord, finna sitt egenvärde och öka självmedvetenheten.

2022 gick jag det tredje och sista certifierande steget KliK® Sound Education, och blev därmed den första Klangmassage Praktikern i Sverige som blivit certifierad ”KliK® Practitioner”

Steg 1 KliK® Seminar “Singing Bowls – Playing and Learning using all Senses”

Steg 2 KliK® Seminar ”Sound Massage with Children” 

Steg 3 KliK® Sound Education – Inspiring Children with Sound and Language

Mona Lundgren Klangmassage och stresshantering är medlem i International Association of Sound Massage Therapy

Sedan 1999 en världsomspännande professionell organisation av och för Peter Hess®-Klangmassageutövare. Den stödjer utbildade specialister i alla frågor kring deras professionella utförande av klangmassage och klangmetoder.

Licensierad Stresscoach

2018-2019 utbildade jag mig till Licensierad Stresscoach på Anna Hallén Utbildningar

En utbildning som fokuserar på kunskapen bakom och lösningar för symptom som uppkommer av stress. Innefattar bland annat beteendevetenskap, ACT – Acceptance and Commitment Therapy med fokus på stress, gruppsykologi, fysiska och psykologiska orsaker bakom stress, biokemi; kemisk stresshantering, andningsteknik och mindfulness.

Utbildningen är kvalitetssäkrad och godkänd av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Stresshantering stresscoachning ljudbad Skåne

Mindfulnessinstruktör

2020 utbildade jag mig till Mindfulnessinstruktör. Min utbildning gjorde jag för Ola Schenström på Mindfulnesscenter

2021 genomförde jag påbyggnadsutbildningen: Mindfulness på arbetsplatsen

Kontaktdetaljer

Mona Lundgren Klangmassage och Stresshantering
Svampvägen 7
284 33 Perstorp, Skåne

Tel. 0730-445441
e-post: mona@monalundgren.se

Fri parkering finns direkt intill min verksamhet.

Min verksamhet är godkänd för F-skatt.

GDPR  för Mona Lundgren Klangmassage  och Stresshantering 

Hitta till Mona Lundgren Klangmassage och Stresshantering!

Adress: Svampvägen 7 i Perstorp, Skåne

Behöver återhämtning. Avslappning mot stress i Perstorp, Skåne. Jag erbjuder hjälp med avspänning och unik avslappning vid stress och utmattning. När du känner dig utmattad, har spänningar och smärtor i kroppen, då är avslappning som klangmassage och klangbad (även kallat ljudbad, massage, ljudterapi, klangterapi, sound healing, sound bath, ljud och meditation) bra behandling mot stress. Klangmassage ger avslappning och smärtlindring. Klangmassage lindrar migrän. Klangmassage fungerar bra som stresshantering. Klangmassage är även bra vid ont i leder, hjärntrött, utmattad, utbränd. När du känner dig trött, har problem med sömn, stress och ångest. Godkänt som friskvård.

%d bloggare gillar detta: