Om & hitta hit

Erbjuder Klangbad Klangmassage ljudbad och stresshantering

Hej och välkommen!

Jag heter Mona Lundgren och är Stresscoach, Mindfulnessinstruktör och Peter Hess®-Klangmassage Praktiker. Hos mig kan man boka tid för djupavslappnande klangmassage, klangbad (ljudbad) och stresshantering

Jag arbetar alltid utifrån ett helhetsperspektiv med målet att mina klienter ska få en förbättrad livskvalitet.

Kontaktdetaljer

Mona Lundgren Klangmassage och Stresshantering
Svampvägen 7
284 33 Perstorp, Skåne

Tel. 0730-445441
e-post: mona@monalundgren.se

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Mina värdeord

  • Omtanke
  • Glädje
  • Tillit

Min mission

”Att genom stresshantering, mindfulness och klangmassage bidra till att mina medmänniskor mår bättre fysiskt, mentalt och emotionellt och därigenom också får en ökad livskvalitet.”

Mindfulnessinstruktör

2021 genomförde jag påbyggnadsutbildningen: Mindfulness på arbetsplatsen

2020 utbildade jag mig till Mindfulnessinstruktör. Min utbildning gjorde jag för Ola Schenström på Mindfulnesscenter

Mindfulnesscenter

Licensierad Stresscoach

2018-2019 utbildade jag mig till Licensierad Stresscoach på Anna Hallén Utbildningar

En utbildning som fokuserar på kunskapen bakom och lösningar för symptom som uppkommer av stress. Innefattar bland annat beteendevetenskap, ACT – Acceptance and Commitment Therapy med fokus på stress, gruppsykologi, fysiska och psykologiska orsaker bakom stress, biokemi; kemisk stresshantering, andningsteknik och mindfulness.

Utbildningen är kvalitetssäkrad och godkänd av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Stresshantering stresscoachning ljudbad Skåne

Peter Hess®-Klangmassage Praktiker

2017 utbildade jag mig till Peter Hess® Klangmassage Praktiker på den auktoriserade Peter Hess® Klangmassage Akademin vid Nordlys Center i Silkeborg, Danmark: www.nordlys.dk​ .

Klangbad Klangmassage ljudbad Skåne

Min bakgrund

Efter 25 år inom kommunikation och marknadsföring så kände jag att min kropp och hjärna behövde ett mer hållbart arbete – utan ständiga deadlines och datorarbete – och jag lyckades hitta den perfekta kombon. 

Jag känner stort intresse och engagemang för mina medmänniskor och för beteendevetenskap. Det är min starka övertygelse att genom att kombinera stresshantering, klangmassage och mindfulness, så kan jag få mina medmänniskor att må bättre fysiskt, mentalt och emotionellt.

1998 stötte jag på den berömda ”väggen” – tog mig igenom utmattningssyndromet  – och kom ut starkare och framförallt klokare på andra sidan.

Sedan dess övar jag ödmjukt på:
– att vara självsnäll
– att leva efter mina livsvärderingar
– att acceptera att även om det inte alltid blir som jag tänkt så kan jag ändå leva ett helt, rikt och meningsfullt liv.

Kontaktdetaljer

Mona Lundgren Klangmassage och Stresshantering
Svampvägen 7
284 33 Perstorp, Skåne

Tel. 0730-445441
e-post: mona@monalundgren.se

Fri parkering finns direkt intill min verksamhet.

Min verksamhet är godkänd för F-skatt.

GDPR  för Mona Lundgren Klangmassage  och Stresshantering 

Hitta till Mona Lundgren Klangmassage och Stresshantering!

Adress: Svampvägen 7 i Perstorp, Skåne