Om mig & hitta hit

Om mig!

Jag heter Mona Lundgren och är Peter Hess® Sound massage practitioner, KliK® Practitioner, Stresscoach och Mindfulnessinstruktör. Hos mig kan du boka tid för klangmassage och klangbad.

Jag arbetar alltid utifrån ett helhetsperspektiv med målet att mina klienter ska få en förbättrad livskvalitet.

Tel. 0730-445441
e-post: mona@monalundgren.se

Följ mig gärna i sociala medier

Följ Mona Lundgren Klangmassage och stresshantering på FaceBook

Min bakgrund

Efter 25 år inom kommunikation och marknadsföring så kände jag att min kropp och hjärna behövde ett mer hållbart arbete – utan ständiga deadlines och datorarbete. Jag funderade över vad jag ville göra istället och till slut hittade jag en ny väg som följer mina livsvärderingar. Då jag känner stort intresse och engagemang för mina medmänniskor och för beteendevetenskap, så passade det perfekt att kombinera klangmassage, stresshantering och mindfulness, för att på så sätt kunna hjälpa mina medmänniskor att må bättre på det fysiska, mentala och det emotionella planet.

1998 tog jag mig igenom ett utmattningssyndrom. Jag lärde mig använda verktyg som gjorde mig både mentalt och emotionellt starkare . Sedan dess övar jag ödmjukt på:
– att vara självsnäll
– att leva efter mina livsvärderingar
– att acceptera att även om det inte alltid blir som jag tänkt så kan jag ändå leva ett helt, rikt och meningsfullt liv.

Mina värdeord

  • Omtanke
  • Glädje
  • Tillit

Min mission

”Att genom klangmassage, klangbad och stresshantering bidra till att mina medmänniskor mår bättre fysiskt, mentalt och emotionellt och därigenom också får en ökad livskvalitet.”

Kompetenser

Peter Hess® Sound massage practitioner

2017 utbildade jag mig till Peter Hess® Sound massage practitioner steg 1 – 6 på den auktoriserade Peter Hess® Akademin vid Nordlys Center i Silkeborg, Danmark: www.nordlys.dk​ .

KliK® Practitioner, den första att bli certifierad i Sverige

2021 – 2022 gick jag utbildningen till KliK® Practitioner (Sound Education). En utbildning i tre steg som lär ut de holistiska fördelarna med välgörande klanger och vibrationer för barn och ungdomar, som även kan appliceras på vuxna.

Här fick jag lära mig hur mina klangskålar kan användas som verktyg för att:

  • främja sensorisk lek; att använda alla sina sinnen för att upptäcka och utforska klangskålarna,
  • upplevelsefokus och uppmärksamhetsfokus,
  • främja avkoppling,
  • hjälpa barn att utveckla sin kommunikations- och konfliktlösningsförmåga , kommunicera med eller utan ord, finna sitt egenvärde och öka självmedvetenheten.

December 2022 gick jag det tredje och sista certifierande steget KliK® Sound Education, och blev därmed den första Klangmassage Praktikern i Sverige som blivit certifierad ”KliK® Practitioner

Steg 1 KliK® Seminar “Singing Bowls – Playing and Learning using all Senses”

Steg 2 KliK® Seminar ”Sound Massage with Children” 

Steg 3 KliK® Sound Education – Inspiring Children with Sound and Language

Jag är är medlem i branschorganisationen International Association of Sound Massage Therapy

Sedan 1999 en världsomspännande professionell organisation av och för Peter Hess®-Klangmassageutövare. Den stödjer utbildade specialister i alla frågor kring deras professionella utförande av klangmassage och klangmetoder.

Licensierad Stresscoach

2018-2019 utbildade jag mig till Licensierad Stresscoach på Anna Hallén Utbildningar

En utbildning som fokuserar på kunskapen bakom och lösningar för symptom som uppkommer av stress. Innefattar bland annat beteendevetenskap, ACT – Acceptance and Commitment Therapy med fokus på stress, gruppsykologi, fysiska och psykologiska orsaker bakom stress, biokemi; kemisk stresshantering, andningsteknik och mindfulness.

Utbildningen är kvalitetssäkrad och godkänd av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Stresshantering stresscoachning ljudbad Skåne

Mindfulnessinstruktör

2020 utbildade jag mig till Mindfulnessinstruktör. Min utbildning gjorde jag för Ola Schenström på Mindfulnesscenter

2021 genomförde jag påbyggnadsutbildningen: Mindfulness på arbetsplatsen

Kontaktdetaljer

Mona Lundgren Klangmassage och Stresshantering
Svampvägen 7
284 33 Perstorp, Skåne

Tel. 0730-445441
e-post: mona@monalundgren.se

Fri parkering finns direkt intill min verksamhet.

Min verksamhet är godkänd för F-skatt.

GDPR  för Mona Lundgren Klangmassage  och Stresshantering 

Hitta till Mona Lundgren Klangmassage och Stresshantering!

Adress: Svampvägen 7 i Perstorp, Skåne

I Perstorp, Skåne, erbjuder jag avslappning och återhämtning mot stress. Jag kan hjälpa dig med att reducera stress och lindra mentala påfrestningar. Klangmassage och klangbad, gongbad (ljudbad, massage, ljudterapi, klangterapi, sound healing, sound bath, ljudmeditation) kan vara effektiva metoder för att hantera utmattning, spänningar, smärtor i kroppen och stress. Klangmassage kan bidra till avslappning och lindra smärta, inklusive migrän. Klangterapi är en effektiv strategi för att hantera stress. Ljudterapi kan vara till hjälp vid ledvärk, hjärntrötthet, utmattning och utbrändhet. Därutöver kan den vara fördelaktig om du lider av trötthet, sömnproblem, stress och ångest.