Boka, Öppettider och Prislista

Boka

Välkommen att boka tider till klangmassage och klangbad i Perstorp via:

 • e-post: mona@monalundgren.se
 • telefon/sms: 073-044 54 41 (tala in/skriv ett meddelande så svarar jag så snart jag kan)
 • på Boka.se/monalundgren
  (Du behöver inte vara inloggad på boka.se för att kunna boka dig.)

  Alla lediga tider är inte utlagda på boka.se. Om du inte hittar någon tid som passar, så kontakta mig direkt istället, då jag är flexibel och tar emot vid andra tider.

Öppettider

Måndag10:00 – 20:00
Tisdag10:00 – 20:00
Onsdag10:00 – 20:00
Torsdag10:00 – 20:00
Fredag10:00 – 18:00
HelgStängt (öppet på förfrågan)

Godkänt som skattefri friskvårdsförmån

Får du friskvårdsbidrag? Enligt skatteverket får du använda friskvårdsbidraget till enklare aktiviteter med inslag av motion eller för behandling som är avstressande eller motverkar ömhet och stelhet. Detta betyder att mina tjänster är godkända som skattefri friskvårdsförmån och kan nyttjas av dig som har en arbetsgivare som ger ut friskvårdsbidrag.

Prislista

Gäller från 1 maj 2024

Vänligen observera att avbokning av klangmassage bör ske senast 12 timmar innan bokad tid, och avbokning av klangbad senast 24 timmar innan eventets början. 
Alla priser är inklusive moms. Min verksamhet är godkänd för F-skatt.

Klangmassage

60 minuter625 kr
45 minuter525 kr
30 minuter425 kr
Betalning sker på plats; kontant eller med swish.

OBS! Pensionärer och sjukskrivna får 10% rabatt på ordinarie pris på alla klangmassagebehandlingar! Meddela mig gärna redan vid bokningen. Kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer.

Klangmassage är en individuell behandling, det vill säga en person per klangmassagebehandling. 

Vänligen observera att jag inte ger klangmassage till gravida eller personer med pacemaker.  

Läs mer om klangmassage här

Privat klangbad deluxe i min lokal, 60 minuter
2-5 deltagare, pris per grupp:

Vardagar1000 kr
Helger1500 kr

Boka in en privat grupp för klangbad deluxe

Boka in en privat grupp för klangbad/klangmeditation. Ett klangbad kan till stor del jämföras med ett gongbad, men med klangskålarna blir det inte fullt så intensiva toner och vibrationer, utan lite mildare och mjukare. Passar utmärkt för en tjejkväll, möhippa, herrklubbs- eller teamaktivitet, friskvårdsaktivitet på jobbet eller varför inte unna dig själv och en vän ett gemensamt klangbad/klangmeditation. Kommer man till min lokal privat så tar jag grupper om 2-5 personer.

Jag är mobil så möjlighet finns att boka in mig, mina klangskålar och gong till egen lokal – då kan det vara fler deltagare om lokalen tillåter. Kontakta mig för offert och detaljer.

Boka via:

 • e-post: mona@monalundgren.se
 • telefon/sms: 073-044 54 41 (tala in/skriv ett meddelande så svarar jag så snart jag kan)
 • på Boka.se/monalundgren Obs! Om du inte hittar någon tid som passar under ”Visa lediga tider” så kontakta mig direkt istället, då jag är flexibel och tar emot vid andra tider.
 • AVBOKNING bör ske senast 24 timmar innan eventets början. Avbokning görs antingen via bokningssystemet, epost: mona@monalundgren.se, tel/sms. 073-044 54 41, eller via Messenger.

Företag är välkomna att kontakta mig för offert. Passar utmärkt för friskvårdsaktiviteter.

Läs mer om klangbad här

Klangbad där människor ligger på yogamattor och Mona Lundgren spelar på sina klangskålar.
Här håller jag ett klangbad hos Samsas i Vånga som bokade in mig för en klangbadskväll.

Du kan köpa presentkort hos mig

Kontakta mig per telefon: 073-044 54 41, via mona@monalundgren.se eller via Messenger, så bestämmer vi tid för när du kan hämta presentkortet (jag kan även skicka presentkort till dig, då står mottagaren för portokostnaden).

Presentkort Mona Lundgren Klangmassage stresshantering avslappning

Följ mig gärna i sociala medier

Följ Mona Lundgren Klangmassage och stresshantering på FaceBook

Hitta till Mona Lundgren Klangmassage & Stresshantering

Svampvägen 7 i Perstorp, Skåne

I Perstorp, Skåne, erbjuder jag avslappning och återhämtning mot stress. Jag kan hjälpa dig med att reducera stress och lindra mentala påfrestningar. Klangmassage och klangbad, gongbad (ljudbad, massage, ljudterapi, klangterapi, sound healing, sound bath, ljudmeditation) kan vara effektiva metoder för att hantera utmattning, spänningar, smärtor i kroppen och stress. Klangmassage kan bidra till avslappning och lindra smärta, inklusive migrän. Klangterapi är en effektiv strategi för att hantera stress. Ljudterapi kan vara till hjälp vid ledvärk, hjärntrötthet, utmattning och utbrändhet. Därutöver kan den vara fördelaktig om du lider av trötthet, sömnproblem, stress och ångest.