Klangbad och klangmeditation

– djupavslappning med klangskålar.

En underbar upplevelse av ”sound healing” där du ljudbadar i harmoniska klanger och frekvenser från tibetanska klangskålar och gong, som försätter din kropp och själ i fullständig ro och närvaro.

Hitta sinnesro i fullkomlig avslappning i klangbadets lugnande och meditativa toner. Känslan av vibrationerna och den magiska stämningen i rummet när samklang uppstår. När du släpper tanken om kontroll och ger dig hän fullt ut till klangens ljudbad av frekvenser – då släpper spänningarna sitt tag om dig och försätter din kropp och själ i fullständig ro och närvaro.

Varmt välkommen att boka in ett privat klangbad eller boka in dig till mina klangbad- och klangmeditationskvällar som hålls regelbundet under året. Under klangbadet spelar jag på tibetanska klangskålar, sangha sångskålar, zenskål, koshi och gong som fyller din kropp och själ med harmoniska och meditativa toner och ljudvågor.

Information om datum för klangbadskvällar läggs ut här på hemsidan, på företagets Facebooksida och Instagram

Datum för kommande sessioner:

Onsdagen den 7 december kl 18:30 – 19:30

Finns inget datum som passar dig så går det bra att boka in ett privat klangbad för grupper om 2-5 personer.

Välkommen att titta in i mitt lugna klangbads- och klangmeditationsrum – för djupavslappning deluxe!

INSPELAT KLANGBAD

Ta gärna del av min ljudfil nedan med ett inspelat klangbad på 38 minuter (inkl kort inledande kroppsskanning). Den kan förhoppningsvis ge dig en skön och avslappnande stund och ett härligt avbräck från vardagsstressen.

Klang- och gongbad med inledande kroppsskanning.
För bästa upplevelse rekommenderar jag att ni använder hörlurar när ni lyssnar och att ni ligger ner, gärna med en skön filt eller täcke på er.

Vad är ett klangbad och hur går det till?

Klangbad är ett bad av meditativa klanger och vibrationer som uppstår när jag spelar på mina klangskålar och gong – medan du ligger ner på skönt underlag i lediga kläder. Klangbaden hålls i mindre grupper om fyra personer så det är gott om avstånd mellan deltagarna.

Vad är klangbad/klangmeditation bra för?

Klangbad är stressreducerande, djupt avslappnande och ger din kropp och själ lugn och närvaro i stunden – med allt det goda som detta medför. Det ger din hjärna välbehövlig vila och hela din kropp en välförtjänt återhämtning. När din kropp hamnar i djupt avslappnat tillstånd startar dina inre läkeprocesser, ditt immunförsvar stärks, spänningar i din kropp minskar, blodtrycket sänks och nivåerna av stresshormoner minskar. Klangbad kan med fördel kombineras med andra former av behandling och terapi. Det är en kravlös och öppen väg mot minskad stress, ökat välbefinnande och återhämtning.

Hur länge håller sessionen på?

Hela sessionen tar ca 1 timme. Efteråt serverar jag lite kall dricka och te samt frukt.

Behöver jag ta med mig något själv?

Du behöver inte ta med dig något. Här finns ullyogamatta, fårfäll, huvudkudde, filt, knästöd, fotstöd och ögonkudde till alla. Vill du ta med dig något eget är du självklart välkommen att göra det. Ha gärna sköna lediga kläder på dig.

Hur många är man på sessionerna?

På de öppna klangbadskvällarna är man 4 personer per session, så det finns gott om space för varje deltagare.

På de privata klangbaden är man 2-5 personer.

Kan man boka in en egen privat grupp för klangbad/klangmeditation?

Man kan absolut boka in en egen grupp för klangbad/klangmeditation. Passar utmärkt för en tjejkväll, möhippa, herrklubbs- eller teamaktivitet, friskvårdsaktivitet på jobbet eller varför inte unna dig själv och en vän ett exklusivt klangbad/klangmeditation. Kommer man till min lokal privat så tar jag grupper om 2- 5 personer.

Jag är mobil så möjlighet finns att hyra in mig och skålarna till egen lokal – då kan det vara fler deltagare om lokalen tillåter. Kontakta mig för offert och detaljer.

Företag är välkomna att kontakta mig för offert för friskvårdsaktiviteter.

ljudbad ljudterapi klangterapi sound healing sound bath ljudmeditation klangbad klangmassage smärtlindring utmattning skåne stresshantering migrän ont i leder hjärntrött utmattad

%d bloggare gillar detta: