Klangbad och klangmeditation

Ljudbada i harmoniska klanger och frekvenser från tibetanska klangskålar och gong som försätter din kropp och själ i fullständig ro och närvaro.

Hitta sinnesro med meditativa klanger som talar till ditt hjärta. Ge dig hän i fullkomlig avslappning i klangbadets lugnande och drömmande toner. Känslan av vibrationerna och den magiska stämningen i rummet när samklang uppstår. När du släpper tanken om kontroll och hänger dig fullt ut till klangens ljudbad av frekvenser – då släpper spänningarna sitt tag om dig och försätter din kropp och själ i fullständig ro och närvaro.

Varmt välkommen till mina Klangbad- och klangmeditationskvällar som hålls regelbundet under året. Då spelar jag på tibetanska klangskålar, sangha sångskålar, zenskål, koshi och gong som fyller din kropp och själ med harmoniska och meditativa toner och ljudvågor. Information om datum läggs ut här på hemsidan, på företagets Facebooksida och Instagram

Klangbaden är tyvärr inställda pga rådande omständigheter med skärpta restriktioner. De startas upp igen så snart läget tillåter.

Datum för kommande sessioner:

Fler sessioner kommer läggas ut löpande.

Information om hur du bokar hittar du här

Ovan video är ett smakprov på klangbad.

INSPELAT KLANGBAD

Ta gärna del av min ljudfil nedan med ett inspelat klangbad på 39 minuter (inkl kort inledande kroppsskanning). Den kan förhoppningsvis ge er en skön och avslappnande stund och ett härligt avbräck från vardagsstressen.

Klang- och gongbad med inledande kroppsskanning.
För bästa upplevelse rekommenderar jag att ni använder hörlurar när ni lyssnar och att ni ligger ner, gärna med en skön filt eller täcke på er.

Vad är klangbad/klangmeditation?

Klangbad/klangmeditation, som även kallas för ljudbad, är ett bad av klanger och frekvenser från klangskålar och sångskålar. Det är en meditativ upplevelse där du ligger på en yogamatta (det går bra att sitta också) och känner hur de böljande harmoniska klangerna varsamt bäddar in dig i en djup avslappning. Känslan av vibrationerna och den magiska stämningen i rummet när samklang uppstår. När du släpper tanken om kontroll och hänger dig fullt ut till klangens bad av frekvenser – då släpper spänningarna sitt tag och försätter din kropp och själ i fullständig ro och närvaro.

Vad är klangbad/klangmeditation bra för?

Klangbad är avstressande, ger din kropp och själ lugn och närvaro i stunden, ger din hjärna välbehövlig vila och hela din kropp en välförtjänt återhämtning. Samtidigt boostar den din kropp och hjärna med glädje och energi.

Hur länge håller sessionen på?

Hela sessionen tar ca 1 timme (kom gärna 5 minuter innan så att du kan inta din plats i lugn och ro). Efteråt är du välkommen att stanna kvar på kort eftersnack med kall dricka och/eller te.

Behöver jag ta med mig något själv?

Du behöver inte ta med dig något. Här finns ullyogamatta (15 mm tjock), huvudkudde, filt, knästöd och ögonkudde till alla. Vill du ta med dig något eget är du självklart välkommen att göra det. Ha gärna sköna lediga kläder på dig.

Hur många är man på sessionerna?

Man är max 4 personer per session.

Kan man boka in en egen privat grupp för klangbad/klangmeditation?

Man kan absolut boka in en egen grupp för klangbad/klangmeditation. Passar utmärkt för en tjejkväll, möhippa, herrklubbs- eller teamaktivitet, friskvårdsaktivitet på jobbet eller varför inte unna dig själv och en vän ett gemensamt klangbad/klangmeditation. Kommer man till min lokal privat så tar jag grupper om högst 6 personer.

Jag är mobil så möjlighet finns att hyra in mig och skålarna till egen lokal – då kan det vara fler deltagare om lokalen tillåter. Kontakta mig för offert och detaljer.

Företag är välkomna att kontakta mig för offert för friskvårdsaktiviteter.