Klangbad och klangmeditation

– djupavslappning med klangskålar.

Klangbad är meditation, avslappning och stresshantering med tibetanska klangskålar och gong. En unik form av ljudterapi för dig som känner dig stressad, trött, utbränd, utmattad, nervös, nedstämd eller orolig.

Hitta sinnesro i fullkomlig avslappning i klangbadets lugnande och meditativa toner. Känslan av vibrationerna och den magiska stämningen i rummet när samklang uppstår. När du släpper tanken om kontroll och ger dig hän fullt ut till klangens ljudbad av frekvenser – då släpper spänningarna sitt tag om dig och försätter din kropp och själ i fullständig ro och närvaro.

Varmt välkommen att boka in ett privat klangbad eller boka in dig till mina klangbad- och klangmeditationskvällar som hålls regelbundet under året. Under klangbadet spelar jag på tibetanska klangskålar, sangha sångskålar, zenskål, koshi och gong som fyller din kropp och själ med harmoniska och meditativa toner och ljudvågor.

Information om datum för klangbadskvällar läggs ut här på hemsidan, på företagets Facebooksida och Instagram

Datum för kommande sessioner:

  • Tisdagen den 21 mars kl 18:30-19:30

Finns inget datum utlagt så finns möjligheten att boka in ett privat klangbad för grupper om 2-5 personer.

Välkommen in

Välkommen att titta in i mitt lugna klangbad- och klangmeditationsrum – för djupavslappning deluxe!

Ljudfil med inspelat klangbad

Ta gärna del av min ljudfil med ett inspelat klangbad på 38 minuter (inkl kort inledande kroppsskanning). Den kan förhoppningsvis ge dig en skön och avslappnande stund och ett härligt avbräck från vardagsstressen.

Vad är ett klangbad och hur går det till?

Klangbad är meditation, avslappning och stresshantering med tibetanska klangskålar och gong. Ljudterapi för dig som känner dig stressad, trött, utbränd, utmattad, nervös, nedstäm eller orolig.
Ett bad av meditativa klanger och vibrationer uppstår när jag spelar på mina klangskålar och gong – medan du ligger ner på skönt underlag i lediga kläder. Klangbaden hålls i mindre grupper om fyra personer så det är gott om avstånd mellan deltagarna.

Vad är klangbad/klangmeditation bra för?

Klangbad är stressreducerande, djupt avslappnande och ger din kropp och själ lugn och närvaro i stunden – med allt det goda som detta medför. Det ger din hjärna välbehövlig vila och hela din kropp en välförtjänt återhämtning. När din kropp hamnar i djupt avslappnat tillstånd startar dina inre läkeprocesser, ditt immunförsvar stärks, spänningar i din kropp minskar, blodtrycket sänks och nivåerna av stresshormoner minskar. Klangbad kan med fördel kombineras med andra former av behandling och terapi. Det är en kravlös och öppen väg mot minskad stress, ökat välbefinnande och återhämtning.

Hur länge håller sessionen på?

Hela sessionen tar ca 1 timme. Efteråt serverar jag lite kall dricka och te samt frukt.

Behöver jag ta med mig något själv?

Du behöver inte ta med dig något. Här finns ullyogamatta, fårfäll, huvudkudde, filt, knästöd, fotstöd och ögonkudde till alla. Vill du ta med dig något eget är du självklart välkommen att göra det. Ha gärna sköna lediga kläder på dig.

Hur många är man på sessionerna?

På de öppna klangbaden är det 4 personer per session, så det finns gott om space för varje deltagare.

På de privata klangbaden kan ni vara 2-5 personer.

Kan man boka in en egen privat grupp för klangbad/klangmeditation?

Man kan absolut boka in en egen grupp för klangbad/klangmeditation. Passar utmärkt för en tjejkväll, möhippa, herrklubbs- eller teamaktivitet, friskvårdsaktivitet på jobbet eller varför inte unna dig själv och en vän ett exklusivt klangbad/klangmeditation. Kommer man till min lokal privat så tar jag grupper om 2- 5 personer.

Jag är mobil så möjlighet finns att boka in mig, mina skålar och gong till egen lokal – då kan det vara fler deltagare om lokalen tillåter. Kontakta mig för offert och detaljer.

Företag är välkomna att kontakta mig för offert för friskvårdsaktiviteter.

Behöver återhämtning. Avslappning mot stress i Perstorp, Skåne. Jag erbjuder hjälp med avspänning och unik avslappning vid stress och utmattning. När du känner dig utmattad, har spänningar och smärtor i kroppen, då är avslappning som klangmassage och klangbad (även kallat ljudbad, massage, ljudterapi, klangterapi, sound healing, sound bath, ljud och meditation) bra behandling mot stress. Klangmassage ger avslappning och smärtlindring. Klangmassage lindrar migrän. Klangmassage fungerar bra som stresshantering. Klangmassage är även bra vid ont i leder, hjärntrött, utmattad, utbränd. När du känner dig trött, har problem med sömn, stress och ångest. Godkänt som friskvård.

%d bloggare gillar detta: