Ny prislista från 1 maj 2024

Klangskål med händer

Från och med den 1 maj är det ny prislista. Pensionärer och sjukskrivna har fortsatt 10% rabatt på alla klangmassagebehandlingar.

Klangmassage

– 60 minuter 625 kr
– 45 minuter 525 kr
– 30 minuter 425 kr

⭐️ Pensionärer och sjukskrivna får alltid 10% rabatt på klangmassagebehandlingar! Meddela mig gärna redan vid bokningen. Kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer.

Klangbad deluxe, 60 min:

2-5 deltagare per session
Pris per grupp:

– Vardagar: 1000 kr
– Helger: 1500 kr

Alla priser är inklusive moms!

⭐️ Till dig som får friskvårdsbidrag! Klangmassage och klangbad är godkänt som skattefri friskvårdsförmån?

Varmt välkommen till mina lugna rum i Perstorp!

Med värme
Mona

Andningens dag!

Den 3:e februari varje år inträffar Andningens dag. Det är en dag som syftar till att sprida kunskap om andningens betydelse för vår hälsa.

Att tänka på andningen är något som vi kan göra regelbundet för att må bättre. Därför vill jag ge dig ett tips på en andningsövning som kan hjälpa dig komma till ro vid sänggåendet.

Fortsätt läsa ”Andningens dag!”

”Regelbunden klangmassage leder till bättre hantering av stress och en positivare syn på sin egen kropp och hälsa.

En tysk pilotstudie visar att regelbunden klangmassage, utförd enligt Peter Hess®metoden, har positiva effekter på både stresshantering och den självupplevda hälsan. Man såg att regelbunden klangmassage ledde till att deltagarna upplevde sig kunna hantera stress bättre, och de fick en positivare syn på sig själv och sin kropp. Studieresultatet visade även på långtidseffekter – och det redan efter så lite som fem klangmassager.

Fortsätt läsa ””Regelbunden klangmassage leder till bättre hantering av stress och en positivare syn på sin egen kropp och hälsa.”

Detta händer inuti kroppen vid en klangmassage.

Om du släpper en sten i en damm så sprider sig koncentriska vågor över dammen och sätter varje vattenmolekyl i rörelse. Våra kroppar består av cirka 65-70% vatten, så något liknande händer också i oss under en klangmassage. När de behagliga vibrationerna färdas in i kroppen och sprids i koncentriska vågor via våra kroppsvätskor, ger detta en skön cellmassage till de cirka 37 miljarder cellerna i kroppen.

Fortsätt läsa ”Detta händer inuti kroppen vid en klangmassage.”

Gå på avslappnande klangbad i Vånga!

Klangbad där personer ligger på yogamatta och lyssnar på klangskålar.

Den 25 oktober kl 18-19 är jag återigen inbjuden att hålla ett klangbad hos Samsas i Vånga.

Så här beskriver Rebecka Åkesdotter på Samsas klangbadet som jag höll hos dem i våras:

”Mona höll ett fantastiskt klangbad för en stor skara deltagare ikväll! Spännande nyfikenhet övergick successivt i behaglig avslappning och en psykedelisk känsla mellan sömn och vakenhet (undertecknads upplevelse.) Eller som någon sa; det kändes som att jag svävade!”

Anmälan görs direkt till Samsas via rebecka@samsasivanga.se alternativt på tel. 0706-694360 senast tisdagen den 24 oktober.

Adress: Näsumsvägen 164
291 98 Villands Vånga, Skåne

Vägbeskrivning

Du hittar mer information om klangbadet på Samsas hemsida:

Hoppas vi ses!

Med värme,

Mona

En klangskål som berör!

Min största klangskål är en Peter Hess XL Terapiskål. Den har en fantastisk klang och avger djupgående vibrationer som flödar genom kroppen. Underbart meditativ att lyssna till och ger en extra dimension till upplevelsen av både klangmassage och klangbad.

Fortsätt läsa ”En klangskål som berör!”

Ny sida med forskning och studier om klangmassage

Kvinna stress klangskål

Min hemsida är uppdaterad med en sida om forskning och olika studier som är gjorda på Peter Hess® klangmassage och dess goda effekter.

Fortsätt läsa ”Ny sida med forskning och studier om klangmassage”

Klangmassage mot spänningar och blockeringar

”Klangmassage lösgör smärtsamma spänningar och blockeringar!”

Din kropp består av cirka 65% vatten, så när jag slår an en klangskål som befinner sig på eller strax utanför din kropp, då sprider sig ljudvågor i kroppen på samma sätt som när du släpper en sten i en damm. Behagliga vibrationer färdas in i kroppen och sprids i koncentriska vågor via dina kroppsvätskor, som i sin tur ger en skonsam massage av dina organ, vävnader, senor, kärl och muskler, och ja, faktiskt ända ner till cellnivå då dina celler består till 80% av vätska.

Fortsätt läsa ”Klangmassage mot spänningar och blockeringar”