Ljud har stark kraft!

Ljud som vi tycker om lindrar smärta – både fysisk och emotionell. Ljud är lugnande och hjälper oss att slappna av. Ni som någon gång har sjungit för en gråtande baby, vet vilken kraft ljudet har.

Ljud som produceras av klangskålar, gonggonger och andra liknande instrument avger övertoner som stimulerar theta- och alfavågor. Det är dessa vågor som gör oss lugna till sinnet.

Med hjälp av olika kombinationer av frekvenser och rytmer på klangskålarna under en klangmassage kan en person tas från sitt vakna beta-tillstånd in i alfa-tillståndet. Detta är det första tillståndet av avslappningen, som liknas vid vaken avkoppling, lätt meditation och dagdrömmeri. I den andra fasen av klangmassagen går hjärnan in i theta-tillståndet. Det är ett tillstånd av djup avslappning och meditation; då vi befinner oss i fasen mellan sömn och vakenhet.

I theta-tillståndet blir vårt andetag tystare och djupare. Vi släpper kontrollen över vår kropp; alla muskler slappnar av. Klangskålarnas vibrationer gör maximal nytta; spänningar och blockeringar börjar lösgöras. Vi känner harmoni och självläkeprocesserna startar i kropp, sinne och själ.

Varmt välkommen att boka in din egen unika klangmassageupplevelse.

Källa: Peter Hess Institutet

Hösterbjudande på klangmassage och klangbad!

Klangmassage klangbad

Behöver du varva ner, hamna i fullständig avslappning, bara vara och få ny energi, eller är du kanske nyfiken på om klangmassage och klangbad kan vara något för dig? Passa då på att boka in dig till rabatterat pris under september.

Fortsätt läsa ”Hösterbjudande på klangmassage och klangbad!”

Min hobby som ”Örtagumma” ger mig ny energi!

Att göra roliga kravlösa aktiviteter är ett bra sätt att få återhämtning och för att fylla på ny energi. Det kan vara allt från att ha en prestigelös hobby, träffa personer som du tycker om, sköna promenader, att skratta, dansa – det viktiga är att aktiviteten ska vara rolig och helt på dina egna villkor. Genom att göra något roligt och kravlöst på fritiden får du inte bara lov att återhämta dig från en stressig vardag, du ökar även på må-bra-hormonerna dopamin och endorfin, som ger dig en härlig energiboost och som kan vara i flera timmar.

Fortsätt läsa ”Min hobby som ”Örtagumma” ger mig ny energi!”

Rabatt till sjukskrivna, pensionärer och studenter!

Rabatt sjukskrivna pensionär student klangmassage

Från och med den 11 maj 2022 och tillsvidare, ger jag 10% rabatt till sjukskrivna, pensionärer och studenter. Detta gäller för alla klangmassagebehandlingar.

Varmt välkommen!

Med värme,
Mona

Erbjudande på klangmassage och klangbad

Klangmassage klangbad

Behöver du varva ner, ha egentid och ladda ny energi, eller är du kanske nyfiken på hur en klangmassage känns? Passa då på att boka in dig till rabatterat pris i april. 

Fortsätt läsa ”Erbjudande på klangmassage och klangbad”

Detta händer inuti kroppen vid en klangmassage.

Om du släpper en sten i en damm så sprider sig koncentriska vågor över dammen och sätter varje vattenmolekyl i rörelse. Våra kroppar består av cirka 65-70% vatten, så något liknande händer också i oss under en klangmassage. När de behagliga vibrationerna färdas in i kroppen och sprids i koncentriska vågor via våra kroppsvätskor, ger detta en skön cellmassage till de cirka 37 miljarder cellerna i kroppen.

Fortsätt läsa ”Detta händer inuti kroppen vid en klangmassage.”

Nya tider ligger ute! Välkommen på klangbad i Perstorp – för avslappning deluxe!

Klangbad klangmeditation i Perstorp

”Det var magiskt! Jag blev som hypnotiserad av klangerna och vibrationerna. Efter ett tag kändes min kropp så otroligt tung och avslappnad att jag inte ens kunde röra ett finger.”

Behöver din kropp och hjärna en välgörande vila och djupavslappning? Då är du varmt välkommen att boka en plats på mitt klangbad.

Fortsätt läsa ”Nya tider ligger ute! Välkommen på klangbad i Perstorp – för avslappning deluxe!”

Välkommen att boka klangbad i Perstorp!

I ett klangbad ljudbadar du i harmoniska klanger och frekvenser från tibetanska klangskålar och gong.

Välkommen att kika in i mitt lugna rum.

Hitta sinnesro i fullkomlig avslappning i klangbadets lugnande och meditativa toner. Känslan av vibrationerna och den magiska stämningen i rummet när samklang uppstår. När du släpper tanken om kontroll och ger dig hän fullt ut till klangens ljudbad av frekvenser – då släpper spänningarna sitt tag om dig och försätter din kropp och själ i fullständig ro och närvaro.

Fortsätt läsa ”Välkommen att boka klangbad i Perstorp!”
%d bloggare gillar detta: