Min hobby som ”Örtagumma” ger mig ny energi!

Att göra roliga kravlösa aktiviteter är ett bra sätt att få återhämtning och för att fylla på ny energi. Det kan vara allt från att ha en prestigelös hobby, träffa personer som du tycker om, sköna promenader, att skratta, dansa – det viktiga är att aktiviteten ska vara rolig och helt på dina egna villkor. Genom att göra något roligt och kravlöst på fritiden får du inte bara lov att återhämta dig från en stressig vardag, du ökar även på må-bra-hormonerna dopamin och endorfin, som ger dig en härlig energiboost och som kan vara i flera timmar.

Själv fyller jag på mina må-bra-hormoner genom mitt stora intresse för svenska läkeväxter, trädgård och natur. Så på fritiden gör jag egna örtsalvor, tinkturer, örtoljor och örtteer. Växterna plockar jag från naturen och från min egen trädgård.

Läs gärna mer på min hemsida Örtagumman, och följ Örtagumman på Instagram och Facebook. På dessa ställen vill jag inspirera och själv hitta inspiration hos likasinnade. Jag delar med mig av recept och annat roligt. Vill du köpa någon salva eller cerat så kan du göra det i min webbutik.

Jag hoppas att även du har funnit din egen roliga och kravlösa hobby.

Med värme,
Mona