Anita känner sig bättre i sina leder sedan hon börjat få klangmassage.

Anita Jansson

Anita Jansson från Perstorp har fått minskad värk i sina leder sedan hon börjat få klangmassage.

”Jag har sedan många år tillbaka haft problem med artros och förslitningar i mina leder, och har bland annat opererat en höft och en knäled.

Vibrationerna söker sig till problemområdena

Jag går och får klangmassage främst för att få smärtlindring för mina värkande leder. Det känns lika speciellt varje gång. Jag blir djupt avslappnad och sedan känns det precis som om vibrationerna söker sig till de ställen på min kropp som jag just då har problem med.

För några månader sedan hade jag till exempel problem med leden i min tumme, den var stel och smärtade. Under klangmassagen kände jag hur det började sticka och pulsera i tummen. Den känslan satt i under resten av kvällen –  jag hade till och med lite svårt att sova på natten. Men på morgonen var jag i stort sett smärtfri i min tumme; stelheten var borta och jag kunde använda min hand obehindrat igen och det höll i sig under flera veckor.

Jag tycker om klangmassage för att det är en skonsam behandling som ger mig smärtlindring och en härlig djupavslappning – som i sin tur ger mig ny energi.”

ljudbad ljudterapi klangterapi sound healing sound bath ljudmeditation klangbad klangmassage smärtlindring utmattning skåne stresshantering migrän ont i leder hjärntrött utmattad

%d bloggare gillar detta: