Maria fick smärtlindring med hjälp av klangmassage efter sin dubbla knäoperation

Maria Harrysson berättar om hur klangmassage hjälpte henne efter en knäoperation.

Maria Harrysson från Perstorp berättar om hur klangmassage hjälpte henne efter en knäoperation.

”Efter min dubbla knäoperation var jag väldigt spänd i kroppen och kände av en inre stress. När det, fem månader senare, blev dags att börja jobba igen hade jag ont lite varstans i kroppen och jag använde fortfarande TENS-apparaten* som smärtlindring till ett av mina knän. I det läget valde jag att testa klangmassage för mina besvär:

Efter att Mona gett mig tre klangmassagebehandlingar i tät följd, med fokus på mina opererade knän, så kände jag att jag fick ett inre lugn, smärtlindring i knäna och ett rakare ben (jag hade tidigare haft svårt att räta ut ett av mina knän). Mina muskler i benen och vaderna kändes mycket bättre och jag behövde inte använda TENS-apparaten* något mer. Klangmassagen gjorde mig mer avspänd och bättre i både rygg och nacke. Nu går jag regelbundet till Mona för att få klangmassage.”

*TENS = Transkutan elektrisk nervstimulering

Behöver återhämtning. Avslappning mot stress i Perstorp, Skåne. Jag erbjuder hjälp med avspänning och unik avslappning vid stress och utmattning. När du känner dig utmattad, har spänningar och smärtor i kroppen, då är avslappning som klangmassage och klangbad (även kallat ljudbad, massage, ljudterapi, klangterapi, sound healing, sound bath, ljud och meditation) bra behandling mot stress. Klangmassage ger avslappning och smärtlindring. Klangmassage lindrar migrän. Klangmassage fungerar bra som stresshantering. Klangmassage är även bra vid ont i leder, hjärntrött, utmattad, utbränd. När du känner dig trött, har problem med sömn, stress och ångest. Godkänt som friskvård.

%d bloggare gillar detta: