Maria fick smärtlindring med hjälp av klangmassage efter sin dubbla knäoperation

Maria Harrysson berättar om hur klangmassage hjälpte henne efter en knäoperation.

Maria Harrysson från Perstorp berättar om hur klangmassage hjälpte henne efter en knäoperation.

”Efter min dubbla knäoperation var jag väldigt spänd i kroppen och kände av en inre stress. När det, fem månader senare, blev dags att börja jobba igen hade jag ont lite varstans i kroppen och jag använde fortfarande TENS-apparaten* som smärtlindring till ett av mina knän. I det läget valde jag att testa klangmassage för mina besvär:

Efter att Mona gett mig tre klangmassagebehandlingar i tät följd, med fokus på mina opererade knän, så kände jag att jag fick ett inre lugn, smärtlindring i knäna och ett rakare ben (jag hade tidigare haft svårt att räta ut ett av mina knän). Mina muskler i benen och vaderna kändes mycket bättre och jag behövde inte använda TENS-apparaten* något mer. Klangmassagen gjorde mig mer avspänd och bättre i både rygg och nacke. Nu går jag regelbundet till Mona för att få klangmassage.”

*TENS = Transkutan elektrisk nervstimulering

I Perstorp, Skåne, erbjuder jag avslappning och återhämtning mot stress. Jag kan hjälpa dig med att reducera stress och lindra mentala påfrestningar. Klangmassage och klangbad, gongbad (ljudbad, massage, ljudterapi, klangterapi, sound healing, sound bath, ljudmeditation) kan vara effektiva metoder för att hantera utmattning, spänningar, smärtor i kroppen och stress. Klangmassage kan bidra till avslappning och lindra smärta, inklusive migrän. Klangterapi är en effektiv strategi för att hantera stress. Ljudterapi kan vara till hjälp vid ledvärk, hjärntrötthet, utmattning och utbrändhet. Därutöver kan den vara fördelaktig om du lider av trötthet, sömnproblem, stress och ångest.