Maries migrän har lindrats med hjälp av klangmassage!

Maries migrän har lindrats med hjälp av klangmassage

Marie Gudmundsson från Hässleholm berättar om hur hennes migränanfall lindrats sedan hon börjat få klangmassage.

”Jag fick min första klangmassage i slutet av juli 2017. Då hade jag levt med migrän i sju år – tog migränmedicin flera gånger i veckan och sov dåligt.

Jag har tidigare testat på olika avslappningsmetoder för att behandla min migrän och tänkte att jag kan väl prova klangmassage också – det var djupavslappningen som lockade.

I början fick jag behandling en gång i veckan, sedan varannan vecka och nu räcker det med en gång i månaden.

Lindringen kom successivt och efter cirka fem månader från min första klangbehandling var skillnaden stor. Från att jag tidigare haft flera migränanfall i veckan så händer det att jag bara behöver ta några vanliga huvudvärkstabletter eller ingen alls under en hel månad.

Jämfört med andra avslappningsmetoder som jag provat på så har klangmassage en mer långtidsverkande smärtlindrande effekt på mig. Jag har färre migränanfall, jag sover bättre och kan hantera stress bättre. Jag går regelbundet till Mona för att underhålla den goda effekten.”

ljudbad massage ljudterapi klangterapi sound healing sound bath ljudmeditation klangbad klangmassage klangbehandling smärtlindring utmattning skåne stresshantering migrän sjukskriven ont i leder hjärntrött utmattad utbränd

%d bloggare gillar detta: