Maries spänningsmigrän har lindrats med hjälp av klangmassage!

Maries migrän har lindrats med hjälp av klangmassage

Marie Gudmundsson från Tormestorp utanför Hässleholm berättar om hur hennes migränanfall lindrats sedan hon börjat få klangmassage.

”Att gå på regelbunden klangmassage har hjälpt mig så otroligt mycket och gett mig en livskvalitet som jag inte vågat hoppas på innan.”

”Jag fick min första klangmassage sommaren 2017. Då hade jag levt med spänningsmigrän i sju år, och egentligen haft huvudvärksproblematik ända sedan barnsben. Jag tog migränmedicin flera gånger i veckan och sov dåligt.

Jag har tidigare testat på olika avslappningsmetoder för att behandla min migrän och tänkte att jag kan väl prova klangmassage också . Det var djupavslappningen som lockade.

Det otroliga var att jag kunde känna skillnad redan efter första klangmassagen, när spänningar i nacken började lossna. I början fick jag behandling en gång i veckan, sedan varannan vecka och nu räcker det med en gång i månaden.

Lindringen kom successivt och efter cirka fem månader från min första klangbehandling var skillnaden stor. Från att jag tidigare haft flera migränanfall i veckan så händer det numera att jag bara behöver ta några vanliga huvudvärkstabletter, eller ingen alls, under en hel månad.

Jämfört med andra avslappningsmetoder som jag provat på så har klangmassage en mer långtidsverkande smärtlindrande effekt på mig. Jag har (nästan) aldrig migränanfall, jag sover bättre och kan hantera stress bättre. Jag går regelbundet till Mona för att underhålla den goda effekten.”

Kvinna med liten ansiktsklangskål på huvudet.
Marie får huvudmassage med ansiktsklangskål.

I Perstorp, Skåne, erbjuder jag avslappning och återhämtning mot stress. Jag kan hjälpa dig med att reducera stress och lindra mentala påfrestningar. Klangmassage och klangbad, gongbad (ljudbad, massage, ljudterapi, klangterapi, sound healing, sound bath, ljudmeditation) kan vara effektiva metoder för att hantera utmattning, spänningar, smärtor i kroppen och stress. Klangmassage kan bidra till avslappning och lindra smärta, inklusive migrän. Klangterapi är en effektiv strategi för att hantera stress. Ljudterapi kan vara till hjälp vid ledvärk, hjärntrötthet, utmattning och utbrändhet. Därutöver kan den vara fördelaktig om du lider av trötthet, sömnproblem, stress och ångest.