Maries spänningsmigrän har lindrats med hjälp av klangmassage!

Maries migrän har lindrats med hjälp av klangmassage

Marie Gudmundsson från Tormestorp utanför Hässleholm berättar om hur hennes migränanfall lindrats sedan hon börjat få klangmassage.

”Att gå på regelbunden klangmassage har hjälpt mig så otroligt mycket och gett mig en livskvalitet som jag inte vågat hoppas på innan.”

”Jag fick min första klangmassage sommaren 2017. Då hade jag levt med spänningsmigrän i sju år, och egentligen haft huvudvärksproblematik ända sedan barnsben. Jag tog migränmedicin flera gånger i veckan och sov dåligt.

Jag har tidigare testat på olika avslappningsmetoder för att behandla min migrän och tänkte att jag kan väl prova klangmassage också . Det var djupavslappningen som lockade.

Det otroliga var att jag kunde känna skillnad redan efter första klangmassagen, när spänningar i nacken började lossna. I början fick jag behandling en gång i veckan, sedan varannan vecka och nu räcker det med en gång i månaden.

Lindringen kom successivt och efter cirka fem månader från min första klangbehandling var skillnaden stor. Från att jag tidigare haft flera migränanfall i veckan så händer det numera att jag bara behöver ta några vanliga huvudvärkstabletter, eller ingen alls, under en hel månad.

Jämfört med andra avslappningsmetoder som jag provat på så har klangmassage en mer långtidsverkande smärtlindrande effekt på mig. Jag har (nästan) aldrig migränanfall, jag sover bättre och kan hantera stress bättre. Jag går regelbundet till Mona för att underhålla den goda effekten.”

Kvinna med liten ansiktsklangskål på huvudet.
Marie får huvudmassage med ansiktsklangskål.

Återhämtning och avslappning mot stress i Perstorp, Skåne. Jag erbjuder hjälp med avspänning och mental avslappning vid stress och utmattning. När du känner dig utmattad, har spänningar och smärtor i kroppen, då är avslappning som klangmassage och klangbad (även kallat ljudbad, massage, ljudterapi, klangterapi, sound healing, sound bath, ljud och meditation) bra behandling mot stress. Klangmassage ger avslappning och smärtlindring. Klangmassage lindrar migrän. Klangmassage fungerar bra som stresshantering. Klangmassage är även bra vid ont i leder, hjärntrött, utmattad, utbränd. När du känner dig trött, har problem med sömn, stress och ångest. Godkänt som friskvård.

%d bloggare gillar detta: