Klangbad/klangmeditation

”Bada” i harmoniska klanger och frekvenser från tibetanska klangskålar och gong som försätter din kropp och själ i fullständig ro och närvaro.

Hitta sinnesro med meditativa klanger som talar till ditt hjärta. Ge dig hän i fullkomlig avslappning i klangbadets lugnande och drömmande toner. Känslan av vibrationerna och den magiska stämningen i rummet när samklang uppstår. När du släpper tanken om kontroll och hänger dig fullt ut till klangens bad av frekvenser – då släpper spänningarna sitt tag om dig och försätter din kropp och själ i fullständig ro och närvaro.

Varmt välkommen till mina Klangbad- och klangmeditationskvällar som hålls regelbundet under året. Då spelar jag på mina tibetanska klangskålar, sangha sångskålar, zenskål, koshi och gong som fyller din kropp och själ med harmoniska och meditativa toner och ljudvågor. Information om datum läggs ut här på hemsidan, på företagets Facebooksida och Instagram

Datum för kommande sessioner:

(Kom gärna 10 minuter innan så att du kan inta din plats i lugn och ro)

  • Det finns inga datum just nu. Efter nyår sätts fler datum.

Information om hur du bokar hittar du här

Vad är klangbad/klangmeditation?

Klangbad/klangmeditation är ett bad av klanger och frekvenser från klangskålar och sångskålar. Det är en klangupplevelse där du ligger på en yogamatta (det går bra att sitta också) och känner hur de böljande harmoniska klangerna varsamt bäddar in dig i en skön avslappning. Känslan av vibrationerna och den magiska stämningen i rummet när samklang uppstår. När du släpper tanken om kontroll och hänger dig fullt ut till klangens bad av frekvenser – då släpper spänningarna sitt tag och försätter din kropp och själ i fullständig ro och närvaro.

Vad är klangbad/klangmeditation bra för?

Klangmeditation och klangbad är avstressande, ger din kropp och själ lugn och närvaro i stunden, ger din hjärna välbehövlig vila och hela din kropp en välförtjänt återhämtning. Samtidigt boostar den din kropp och hjärna med glädje och energi.

Hur länge håller sessionen på?

Hela sessionen tar ca 1 timme (kom gärna 10 minuter innan så att du kan inta din plats i lugn och ro). Efteråt är du välkommen att stanna kvar på kort eftersnack med kall dricka och/eller te.

Behöver jag ta med mig något själv?

Du behöver inte ta med dig något. Här finns yogamatta (15 mm tjock), skön kudde, filt och knästöd till alla. Vill du ta med dig något eget är du självklart välkommen att göra det. Ha gärna sköna lediga kläder på dig.

Hur många är man på sessionerna?

Man är max 5 personer per session.

Kan man boka in en egen grupp för klangbad/klangmeditation?

Man kan absolut boka in en egen grupp för klangbad/klangmeditation. Passar utmärkt för en tjejkväll, möhippa, herrklubbs- eller teamaktivitet, eller varför inte unna dig själv och en vän ett gemensamt klangbad/klangmeditation. Kommer man till min lokal tar jag grupper om högst 6 personer. Möjlighet finns att hyra in mig och skålarna till egen lokal – då kan det vara fler deltagare om lokalen tillåter. Kontakta mig för offert och detaljer.