Klangmassage

Peter Hess® Klangmassage – även kallad klangterapi, sound healing och ljudterapi – är en unik väg till inre och yttre harmoni och en effektiv metod för återhämtning och smärtlindring. Klangmassage används framgångsrikt runtom i världen av yrkesverksamma inom stresshantering, återhämtning, dämpning av olika sorters ångest, avslappning och smärtlindring.

Så här går en klangmassage till

Kvinna på brits med klangskålar på kroppen.

Du ligger fullt påklädd på en bred och skön brits, först på mage och sedan på rygg – och om du vill får du en filt på dig. Tibetanska klangskålar placeras varsamt i olika formationer på och runt omkring din kropp.

En väg till djup avslappning – de goda effekterna av klangmassage

Klangmassage är en kravlös och öppen väg mot minskad stress, ökat välbefinnande och återhämtning. När din kropp hamnar i djupt avslappnat tillstånd startar dina inre läkeprocesser, ditt immunförsvar stärks, det löser spänningar och blodtrycket sänks.

Klangskålar på avslappnad kvinna

Om Peter Hess® Klangmassage som behandlingsform

Två händer under en klangskål

Klangmassage är en förhållandevis ny behandlingsform inom komplementärmedicin i Sverige. Den är en avspänningsväg för såväl spända muskler som emotionella blockeringar, är en skonsam metod för smärtlindring och används vid lindriga depressioner.

ljudbad massage ljudterapi klangterapi sound healing sound bath ljudmeditation klangbad klangmassage klangbehandling smärtlindring utmattning skåne stresshantering migrän sjukskriven ont i leder hjärntrött utmattad utbränd

%d bloggare gillar detta: