Klangmassage

Peter Hess® Klangmassage – även kallad klangterapi, sound healing och ljudterapi – är en unik form av djup avslappning, stresshantering och avspänning med tibetanska klangskålar. Klangmassage har god effekt vid utmattning och andra stressrelaterade tillstånd och passar för dig som känner dig stressad, trött, utbränd, utmattad, nervös, nedstämd, orolig, har problem att sova eller smärtande spänningar i kroppen.

Klangmassage används framgångsrikt runtom i världen av yrkesverksamma inom stresshantering, återhämtning, dämpning av olika sorters ångest, avslappning och smärtlindring.

Så här går en klangmassage till

Kvinna på brits med klangskålar på kroppen.

Du ligger fullt påklädd på en bred och skön brits, först på mage och sedan på rygg – och om du vill får du en filt på dig. Tibetanska klangskålar placeras varsamt i olika formationer på och runt omkring din kropp.

En väg till djup avslappning – de goda effekterna av klangmassage

Klangmassage är en kravlös och öppen väg mot minskad stress, ökat välbefinnande och återhämtning. När din kropp hamnar i djupt avslappnat tillstånd startar dina inre läkeprocesser, ditt immunförsvar stärks, det löser spänningar och blodtrycket sänks.

Klangskålar på avslappnad kvinna

Om Peter Hess® Klangmassage som behandlingsform

Två händer under en klangskål

Klangmassage är en förhållandevis ny behandlingsform inom komplementärmedicin i Sverige. Den är en avspänningsväg för såväl spända muskler som emotionella blockeringar, är en skonsam metod för smärtlindring och används vid lindriga depressioner.

Återhämtning och avslappning mot stress i Perstorp, Skåne. Jag erbjuder hjälp med avspänning och mental avslappning vid stress och utmattning. När du känner dig utmattad, har spänningar och smärtor i kroppen, då är avslappning som klangmassage och klangbad (även kallat ljudbad, massage, ljudterapi, klangterapi, sound healing, sound bath, ljud och meditation) bra behandling mot stress. Klangmassage ger avslappning och smärtlindring. Klangmassage lindrar migrän. Klangmassage fungerar bra som stresshantering. Klangmassage är även bra vid ont i leder, hjärntrött, utmattad, utbränd. När du känner dig trött, har problem med sömn, stress och ångest. Godkänt som friskvård.

%d bloggare gillar detta: