Klangmassage

Peter Hess® Klangmassage – även kallad klangterapi, sound healing och ljudterapi – är en unik form av djup avslappning, stresshantering och avspänning med tibetanska klangskålar. Klangmassage har god effekt vid utmattning och andra stressrelaterade tillstånd och passar för dig som känner dig stressad, trött, utbränd, utmattad, nervös, nedstämd, orolig, har problem att sova eller smärtande spänningar i kroppen.

Klangmassage används framgångsrikt runtom i världen av yrkesverksamma inom stresshantering, återhämtning, dämpning av olika sorters ångest, avslappning och smärtlindring.

Så här går en klangmassage till

Kvinna på brits med klangskålar på kroppen.

Du ligger fullt påklädd på en bred och skön brits – och om du vill får du en filt på dig. Tibetanska klangskålar placeras varsamt i olika formationer på och runt omkring din kropp.

En väg till djup avslappning – de goda effekterna av klangmassage

Klangmassage är en kravlös och öppen väg mot minskad stress, ökat välbefinnande och återhämtning. När din kropp hamnar i djupt avslappnat tillstånd startar dina inre läkeprocesser, ditt immunförsvar stärks, det löser spänningar och blodtrycket sänks.

Klangskålar på avslappnad kvinna

Om Peter Hess® Klangmassage som behandlingsform

Två händer under en klangskål

Klangmassage är en förhållandevis ny behandlingsform inom komplementärmedicin i Sverige. Den är en avspänningsväg för såväl spända muskler som emotionella blockeringar, är en skonsam metod för smärtlindring och används vid lindriga depressioner.

I Perstorp, Skåne, erbjuder jag avslappning och återhämtning mot stress. Jag kan hjälpa dig med att reducera stress och lindra mentala påfrestningar. Klangmassage och klangbad, gongbad (ljudbad, massage, ljudterapi, klangterapi, sound healing, sound bath, ljudmeditation) kan vara effektiva metoder för att hantera utmattning, spänningar, smärtor i kroppen och stress. Klangmassage kan bidra till avslappning och lindra smärta, inklusive migrän. Klangterapi är en effektiv strategi för att hantera stress. Ljudterapi kan vara till hjälp vid ledvärk, hjärntrötthet, utmattning och utbrändhet. Därutöver kan den vara fördelaktig om du lider av trötthet, sömnproblem, stress och ångest.