Om Mona Lundgren

Erbjuder Klangbad Klangmassage ljudbad och stresshantering

Hej och välkommen hit!

Jag heter Mona Lundgren och är licensierad Stresscoach och certifierad Peter Hess®-Klangmassage Praktiker. Hos mig kan man boka tid för djupavslappnande klangmassage, klangbad (ljudbad) stresscoachningssamtal, sessioner i andningsteknik och mindfulness.

Kontaktdetaljer

Mona Lundgren Klangmassage och Stresshantering
Svampvägen 7
284 33 Perstorp, Skåne

Tel. 0730-445441
e-post: mona@monalundgren.se

Livsbalans. Hälsa. Välmående

Jag arbetar alltid utifrån ett helhetsperspektiv med målet att mina klienter ska få en förbättrad livskvalitet.

  • I mitt lugna rum tar jag och klangskålarna hand om dig och ger dig en klangmassage eller ett klangbad (ljudbad) som främjar djup avslappning och välmående för hela din kropp.
    m
  • När du kommer till mig för stresscoachning lär du dig hur du kan känna av och minska den stress du upplever så att du kan skapa bestående förändringar. Oberoende dina stressproblem så arbetar vi tillsammans för att finna lösningar med hjälp av enkla, effektiva och väl beprövade metoder som bidrar till återhämtning och ökad motivation, som i sin tur för ditt liv i en riktning framåt. Och framförallt ger dig förbättrad hälsa och balans i tillvaron igen.

Mina värdeord är

  • Omtanke
  • Glädje
  • Tillit

Licensierad Stresscoach

Under 2018-2019 utbildade jag mig till Licensierad Stresscoach på Anna Hallén Utbildningar

En utbildning som fokuserar på kunskapen bakom och lösningar för symptom, som uppkommer av stress. Innefattar bland annat beteendevetenskap, ACT – Acceptance and Commitment Therapy med fokus på stress, gruppsykologi, fysiska och psykologiska orsaker bakom stress, biokemi, kemisk stresshantering, andningsteknik och mindfulness.

Utbildningen är kvalitetssäkrad och godkänd av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Stresshantering stresscoachning ljudbad Skåne

Peter Hess®-Klangmassage Praktiker

Under 2017 utbildade jag mig till Peter Hess® Klangmassör och Klangmassage Praktiker på den auktoriserade Peter Hess® Klangmassage Akademin vid Nordlys Center i Silkeborg, Danmark: www.nordlys.dk​ .

Klangbad Klangmassage ljudbad Skåne

Min bakgrund

Jag har en drygt tjugo år lång bakgrund som kommunikatör och marknadsförare.

Beteendevetenskap – i kombination med att få människor att må bra fysiskt, psykiskt och emotionellt med hjälp av enkla verktyg och skonsamma metoder – är ett stort intresse som jag verkligen brinner för.

1998 stötte jag på den berömda ”väggen” – tog mig igenom utmattningssyndromet  – och kom ut starkare och framförallt klokare på andra sidan.

Sedan dess övar jag  på:
– att vara självsnäll
– att leva efter mina livsvärderingar
– att acceptera att även om det inte alltid blir som jag tänkt så kan jag ändå leva ett helt, rikt och meningsfullt liv.

Vilket jag kommer att fortsätta att öva på livet ut.

Kontaktdetaljer

Mona Lundgren Klangmassage och Stresshantering
Svampvägen 7
284 33 Perstorp, Skåne

Tel. 0730-445441
e-post: mona@monalundgren.se

Fri parkering finns direkt intill min verksamhet.

Min verksamhet är godkänd för F-skatt.

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

GDPR  för Mona Lundgren Klangmassage  och Stresshantering 

Hitta till Mona Lundgren Klangmassage och Stresshantering!

Adress: Svampvägen 7 i Perstorp, Skåne