Om Mona Lundgren

Hej och välkommen hit!

Jag heter Mona Lundgren och är utbildad Peter Hess®-Klangmassage Praktiker och Licensierad Stresscoach. Hos mig kan man boka tid för djupavslappnande klangmassage, stresscoachningssamtal, sessioner i andningsteknik och mindfulness.

Livsbalans. Hälsa. Välmående

Jag arbetar alltid utifrån ett helhetsperspektiv med målet att mina klienter ska få en förbättrad livskvalitet.

  • I mitt lugna rum tar jag och klangskålarna hand om dig och ger dig en klangmassage som främjar djup avslappning och välmående för hela din kropp.
    m
  • När du kommer till mig för stresscoachning lär du dig hur du kan känna av och minska den stress du upplever så att du kan skapa bestående förändringar. Oberoende dina stressproblem så arbetar vi tillsammans för att finna lösningar med hjälp av enkla, effektiva och väl beprövade metoder som bidrar till återhämtning och ökad motivation, som i sin tur för ditt liv i en riktning framåt. Och framförallt ger dig förbättrad hälsa och balans i tillvaron igen.

Mina värdeord är

  • Omtanke
  • Glädje
  • Tillit

Licensierad Stresscoach

Under 2018-2019 utbildade jag mig till Licensierad Stresscoach på Anna Hallén Utbildningar

En utbildning som fokuserar på kunskapen bakom och lösningar för symptom, som uppkommer av stress. Innefattar bland annat beteendevetenskap, ACT – Acceptance and Commitment Therapy med fokus på stress, gruppsykologi, fysiska och psykologiska orsaker bakom stress, biokemi, kemisk stresshantering, andningsteknik och mindfulness.

Utbildningen är kvalitetssäkrad och godkänd av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Peter Hess®-Klangmassage Praktiker

Under 2017 utbildade mig till Peter Hess® Klangmassör och Klangmassage Praktiker på den auktoriserade Peter Hess® Klangmassage Akademin vid Nordlys Center i Silkeborg, Danmark: www.nordlys.dk​ .

Klangmassör klangmassage

Min bakgrund

Jag har en bakgrund som kommunikatör. Jag har även fortbildat mig inom coachning och mindfulness. Beteendevetenskap i kombination med att få människor att må bra fysiskt, psykiskt och emotionellt med hjälp av enkla verktyg och skonsamma metoder är ett stort intresse.

Jag kom i kontakt med klangmassagen redan 2005 då min syster utbildade sig till Peter Hess® Klangmassör i Österrike (där hon bor och har sin Klangmassageklinik). Sedan dess har jag fått många härliga klangbehandlingar av henne  –  och min egen dröm om att få utbilda mig till Klangmassör och Klangmassage Praktiker för att kunna ge klangmassager till mina medmänniskor har nu gått i uppfyllelse.

Kontaktdetaljer

Mona Lundgren Klangmassage • Stresshantering
Svampvägen 7
284 33 Perstorp
Tel. 0730-445441
mona@monalundgren.se

Fri parkering finns direkt intill min verksamhet.

Min verksamhet är godkänd för F-skatt.

GDPR  för Mona Lundgren Klangmassage  • Stresshantering 

Hitta till Mona Lundgren Klangmassage • Stresshantering!

Adress: Svampvägen 7 i Perstorp.