Erbjudande! Introduktion i mindfulness

Jag utbildar mig till mindfulnessinstruktör och i utbildningen ingår det att jag ska öva på att leda/träna människor i mindfulness. I augusti och september kommer jag därför att köra introduktionssessioner i mindfulness – i grupper om tre personer per tillfälle så att avstånd kan hållas – med följande (samma) innehåll i varje session:

  • vad är mindfulness
  • varför är det bra att utöva mindfulness
  • meditation/mindfulnessövningar

Som en bonus avslutas sessionerna med 30 minuters klangbad inkl. kroppsscanning, plus att du får boken ”Mindfulness i vardagen”.

Tid: 1 ½ timme inkl. kort paus

Vad får du som deltagare ut av detta?

En introduktion till mindfulness, en härlig avslappnad stund av medveten närvaro, ett rofyllt klangbad + boken ”Mindfulness i vardagen”.

Vem riktar sig dessa sessioner till?

Alla är välkomna att anmäla sig, oavsett om du redan känner till/utövar mindfulness eller om du aldrig har gjort det.

Pris: 250 kr per person per session

Extra bonus: Om du bokar in dig på någon av mina tjänster efter att ha deltagit på en av dessa sessioner så får du 100 kr i rabatt på den tjänsten (gäller 12 månader från introduktionsdatum).

Datum:

Fullbokat! Tisdagen den 18 augusti kl 19 – 20:30.

Fullbokat! Måndagen den 24 augusti kl 19 – 20:30

Fullbokat! Måndagen den 31 augusti kl 19 – 20:30

Fullbokat! Onsdagen den 2 september kl 19 – 20:30.

Anmälan

Skicka din intresseanmälan via PM eller mail: mona@monalundgren.se Det går även bra att ringa mig eller skicka sms på tel. 073-044 54 41.

Jag håller denna typ av sessioner till och med september ut. Så om det finns intresse för detta, men datum eller tid inte passade dig, skicka då gärna ett meddelande till mig så kan jag kanske få ihop en grupp som passar.

Varmt välkommen!

Ta hand om dig!