Nya tider för klangbad i november

Välkommen till ett bad av meditativa klanger och vibrationer. Jag spelar på mina klangskålar och gong – medan du ligger på skönt underlag i lediga kläder. Klangbad är stressreducerande, djupt avslappnande och ger din kropp och själ lugn och närvaro i stunden – med allt det goda som detta medför. Det ger din hjärna vila och en välförtjänt återhämtning.

Klangbaden hålls i mindre grupper om fyra personer så att lämpligt avstånd kan hållas. Hela sessionen tar cirka en timme och priset är 200 kr inkl. moms per person.

Tider för november:
🔸 tisdagen den 2 november kl 19
🔸 tisdagen den 16 november kl 19
🔸 tisdagen den 23 november kl 19
🔸 tisdagen den 30 november kl 19

BOKNING görs antingen via epost: mona@monalundgren.se, tel/sms. 073-044 54 41, eller via Messenger. Bokar du till flera personer, vänligen uppge namn på alla.

OBS! Det kan ju hända att en session har blivit fullbokad när du skickar in din anmälan (utan att jag hunnit meddela detta). Så var snäll och invänta min bekräftelse på att din bokning är registrerad.

OM inget av ovan datum passar och ni är redan en full grupp om fyra personer som vill ha ett klangbad, då är ni välkomna att boka in en egen dag som passar er.

AVBOKNING måste ske senast 12 timmar innan eventets början. På så sätt undviker du att debiteras för sessionen och andra får chansen att boka in sig.

Läs mer om klangbad här

Klangbad är godkänt som skattefri friskvårdsförmån.

Varmt välkommen till mina lugna rum i Perstorp!