Klangmassage? Vad är det för något?

Ja, jag får ofta frågan: ”Vad är egentligen klangmassage?”

Och mitt svar blir då:
”Klangmassage är framförallt en väg till djupavslappning, smärtlindring, återhämtning och hjärnvila.

Klangmassage utförs med hjälp av speciellt utformade tibetanska klangskålar som jag placerar på och runt omkring din kropp, där du ligger påklädd på min sköna massagebrits. Jag slår mjukt an skålarna med en filtstav i en lugn rytm, varpå de välgörande vibrationerna och de mjukt utdragna tonerna från mina klangskålar på djupet påverkar dig och din kropp fysiskt, psykiskt och emotionellt – från dina fötter, genom hela din kropp, ända upp till ditt huvud och din hjärna.”

Men den är också något annat – något som inte går att förklara eftersom upplevelsen av en klangmassage är unik för varje person. Det är otroligt glädjande och inspirerande att höra mina klienters berättelser om hur de upplever klangmassagen. Det gör mig varm i hjärtat och stärker också min motivation till varför jag arbetar med detta.

Har du inte provat klangmassage men är nyfiken på det så finns möjligheten att boka in en kortare variant på 30 minuter.

Läs gärna mer på mina sidor om klangmassage om hur klangmassage går till, vad den är bra för och vad mina klienter har sagt om klangmassage!

Varmt välkommen till mitt lugna rum! 🦋

Med värme,
Mona 🌸