Ta med en vän på klangmassage!

Idag hade jag två väninnor som kom hit tillsammans. De hade valt att få en djupavslappnande 30 minuters klangmassagebehandling vardera (pris: 300kr per person). Medan jag gav den ena väninnan klangmassage så väntade den andra i ett rum bredvid. Här kunde den väntande välja att sitta i tystnaden i en skön gungfåtölj eller ligga på en skön ullmatta och bara vara under 30 minuter, och ta för sig av den dryck och frukt som serverades.

När den första väninnan var klar så bytte de bara plats (efter att jag först rengjort förstås). Då kunde den som precis blivit behandlad fortsätta att njuta av lugnet och ta lite frukt och dryck, medan vännen fick sina 30 minuters klangmassage.

När de 1 1/2 timme senare lämnade min mottagning kände sig de båda väninnorna mycket nöjda och rofyllda! Och själv var jag glad och tacksam över att jag fick ge dem denna stund.

OBS! Att man kommer hit två samtidigt erbjuds endast vid 30 minuters klangmassagebehandlingar, då jag vid 60 minuters behandlingar per person behöver minst en timmes paus mellan behandlingarna.

Välkommen att boka tid via tel. 073-044 54 41, mail: mona@monalundgren.se, Messenger eller via boka.se/monalundgren

Du hittar mer information om klangmassage här!

Varmt välkommen till mitt lugna rum 🦋
Ta hand om dig ❤️
Mona